kanelbullens dag!

...eller????Och till Maja som formodligen undrar om jag har gett upp vårt löfte vill jag bara säga att jag under dagen utgick ifrån mottot; man lever bara en gång! men kommer redan imorgon återgå till vad som sagts :)


Burlesque

filmen, musiken.. gaaaaaah ja får rysningar... dör och återuppstår så underbart!


Grattis på födelsedagen!

idag fyller en väldigt fin vän till mig 17 år och detta ska självklart firas ikväll! <3 


"hellre vitlöksås än kille"

efter denna pannkaksfest har jag bara en sak att säga till mina torpis flickor: nästa gång lagar vi tacos, helt klart! 


jb style

Såhär går det till inför ett prov ala hälsaidrott, med en touch av inlärningssvårigheter!


äntligen hemma

kvällen kan samanfattas med start med lite dans med béasåsen som sedan övergick till att 'maja trodde hon var en hund'. Kriminella kupper blandat med lite bröstchoklad & dans på bordet. Den lilla tösen Lind gjorde allas kväll!  slutligen, den härliga och omtalde vitsen för kvällen "christin 46år har inga ben, du vill få henne att arbeta som löpare"

blame it on the boogie

vart försvinner all tid? jag gör absolut inget vettigt, tränar minimalt och hinner ändå inte göra allt jag vill. Skrattar bort det mesta och är naiv nog att tro att jag ska lära mig de 16 sidorna om skelettets byggnad imorn kväll, då jag kör ett tredje försök med att plugga antonomi...


ett dygn försenat inlägg

åkte dubbeldäckare, drack äcklig guiness men åt mitt livs godaste cremébrule, handlade lösögonfransar för 5kr, fann det "svarta guldet", pratade engelska 2/3 av resan, bergsklättrade och fick se livet ur en annan vinkel! 


off to irland

dax att se något nytt, uppleva, skapa minnen och ha fyra underbara dagar, jag är mer än taggad & har längtat efter denna dag hurlängesomhellst (ända sen min födelsedag om jag ska vara oragrann) I nuläget orkar jag inte bry mig om att analysera ett inlägg, bry mig om att blogg.se strular eller att vara hälsosam, jag vill bara njuta!

RSS 2.0