luckiest girl


ta lärdom

drick aldrig mer gold strike, memorera att det är en hög kant till dansgolvet på puls och klipp förfan aldrig tånaglarna på fyllan igen!
 

until we bleed

känner mig så jävla kär idag & ikväll ska jag ut och dansa med mina tjejer, wooopaa
 

eyo


efter världens sämsta kosthållning denna vecka tar jag helg! så jäävla taggad på krök & utgång 
 
 
 
 
 
 

själen av en vän

det kryper i kroppen. Är sååå rastlös & utråkad...........
 
 
 
 
 
 

att spela med alla korten öppna

att noppra ögonbrynen borde hamna på topp 3 tråkigaste saker att ägna sin tid åt (det är därför mina bryn för det mesta ser förjävliga ut..) Samlat 'stark kvinna' poäng genom att genomgå en gyn-undersökning, & JA det var lika hemskt som jag alltid föreställt mig att det skulle vara. De kör ju fan in ett skohorn i fittan 
 

ta inga order

dött & återuppstått denna vecka. Efter jävligt mycket tårar och lite morfin är jag så gott som på banan igen, fast lär känna mig som en vandrande pillerburk tills penicellinkuren är uppäten. Hemma från en kvällsfika som gjort mig fundersam, lyssnar på jazz nu typ...
 

rasta should be deeper


Ungern

budapest, vilken jävla stad, klockren! Nervös svarttaxi färd och ett wtf uppvaknande efter en cp fylla men 20kr för redbull-vodka, varma utebad, 120 000 forintens efter växling på forex, retro barer & indieaffärer ger staden 5/5 toasters. Jag ska återvända!


 

små svarta änglar

trött på skitsnack! efterstudenten-tankar gör mig så jävla förvirrad, men lek på historian kan vara YOLO (asgarv)
 
 

mitt namn är moa

jag är 18 år och måste till en talpedagog!
 

new once

godingar / moa som egentligen hatar rosa?!
 
 

vad vi tänker på

susar snart till mikaela för filmkväll, gosigt. Känner mig som en jävla spagetti efter gymmet. Fattar inte ens varför jag envisas om att träna nu på lovet för gowdis är gott & tvspel är underskattat! Så summa summarum (skitfult ord) blir ju ändå bara plus, minus, noll.
 
hårda brudarrr

RSS 2.0