happy new year

Om snart åtta timmar är det dags för tolvslaget, det ska kyssas & skålas på alla olika håll. Det betyder att vi tar farväl av 2012 och välkomnar 2013. Året som har varit har gått så fort men jag har också hunnit med så mycket, lärt mig så mycket. Jag har blivit kär, fyllt 18 och gått ut första gången, tagit KÖRKORT!! rest till Thailand, Berlin, Barcelona, Estland & Ungern och blivit så väldigt mycket tryggare i mig själv, jag har fått mitt livs första panikattack, besökt en logoped för allra första gången och gjort mitt livs första gynundersökning. Jag har också förlorat någon som stod mig väldigt nära. Jag har sett döden och hela processen av hur en människa tar sitt sista andetag och allt där till. Det känns nästan lite sorligt att det här året går mot sitt slut eftersom det har varit ett så sjukt fint och händelserikt år. Även fast jag känner mig fruktansvärt tom så ser jag ändå fram emot det nya året. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


lite go-bitar från året

follow me

kärleken är allt fin. Känner mig helt varm innombords. Över att mina föräldrar fortfarande ler när de tittar på varandra. När jag får ett sms ifrån dig som jag saknar så pirrar det i magen. Min lugg (tentakel) däremot som gått av är allt annat än fin, jävla blondering....
 

paxos

Julen tog slut för fort & jag fick inget jag önskat mig. Men idag tog jag steget och besökte frisörsalongen. Bye bye råttfärgat ombre! Om 6 dagar fyller jag 19... Sitter för tillfället och spånar eventuell rutt inför sommarens Greklands resa!!!!
 

Dan före dopparedan

på den gamla goa tiden brukade jag och Frida enligt tradition roa oss på badhuset dagen före julafton så att tiden skulle gå fort och man skulle somna bums på kvällen. Idag drog jag med mig anteboy för lite skridsko åkande i förhoppning om samma effekt. 
 
 

22 December

idag inhandlades den sista julklappen. Julkalendern är som mest spännande och jag har faktiskt julkänsla!! 
 
dagens mästerverk 

Jingle bells

"ett glas på världens" igår slutade med refils & ölkanna. Min fina vän Julia är för rolig 
 
 

jag vill tacka livet

vet ni vad, det är moget att ta en fika själv! (ja det räknades även om jag bara satt själv en kvart innan amanda kom). Och det är okej att ha längtat till julavslutningen samt att vara exalterad för alla uppträdanden. Lämnade tillbaka ett silverhalsband förut, tyckte de va fint tills pappa frågade vad det var för hundkoppel som låg i köket...
 

Driving home for christmas

Känslor hit & dit. Känslan när dagens lektion blir inställd och man kan krypa ner i sängen igen. Känslan när man kollar saldot på kontot i dagsläget (fast man inte köpt en ända julklapp...) Den gosiga känslan att ligga i gästrummet och titta på en gamal VHS julkalender på den gamla 33x33 cm tvn.  Den mysiga känslan att min fina vän julia kom över till mig igår och drack te på mitt rum. Känslan att testa svarta klänningar för begravning. Känslan att sakna den man är kär i direkt efter att man sagt hejdå. Känslan när man slipper undan en 900 kr p-böter efter att en utvecklingstörd stått och bankat på rutan och blockerad körvägen!! 
 

life's a bitch and then you die

Barrunda & spontan utgång, väldigt lyckad kväll igår! 


älskling

dagar som dessa är jag glad att du finns!
 

morfar

Idag är det en vecka sen. Som jag höll din hand, satt vid din sida om sängen och tystnaden befann sig i rummet, det var bara du och jag. Jag sa att jag älskade dig och bad dig släppa taget, du öppnade ögonen en sista gång och såg på mig, jag kommer aldrig att glömma det ögonblicket. För att sedan ta farväl genom att ta ditt sista andetag. Det är tomt utan dig och jag vet inte om jag någonsin kommer att vänja mig vid att inte ha dig vid min sida.
Vila i frid min favorit! 


RSS 2.0