På andra sidan regnet

Söndag och jag är ledig imorgon!!!!!! hur gött (och ovant) känns inte de.
Placeringen efter dagens äventyrsgolf, hehe

Bärs & burgare på kulturnatten


Hög mysfaktor på

saknade kompisar, idol, chips och plock. Älskade fredagskvällar!

Arbetslös? eller aa

Kan inte fatta att min stå ut och kämpa på kalender som jag gjorde för en månad sen gick så pass fort. Det känns overkligt att jag sagt upp mig och slutar efter två år på skolan. Okej jag ska dit redan nästa vecka och vicka och har fått ett helt papper med tider.. Så känns inte riktigt som att jag slutar för gott just nu. Och det känns skönt att veta att jobb finns om jag ångrar mig och vill vara kvar. Men just nu vill jag ha förändring och är taggad på intervjun jag ska på!
 
 
Vad jag kommer sakna mina kollegor!

Höst tisdag

med linssoppa, nybakat bröd, te och bästis!

Vardagsmorgon

När solen lyser vackert utan att värma ett dugg och luften är så sval att det känns ilande kallt i luftrören. Luftrören som åkt på sig en släng av den rosslande nu-är-det-slut-på-sommaren-hostan. Det luktar höst!

För en lång tid

Är blondare än någonsin, har äntligen fått äta vårrullar (dock fick jag en brännskada på kuppen men tror fan att det var värt det ändå). Sjukt stolt som har klarat mig utan coca cola i 6 veckor nu, haha..

What do you mean?

Idag ska jag skriva cv och söka ett jobb, men bortsett från det tänker jag inte göra något vettigt
tb till när man chillade på andra sidan jorden och söndagsångest inte existerade

Kolmården

Igår bjöd vi mamma på en heldag i parken, min före detta arbetsplats. Vi maxade familjedagen både gällande middagen och kvällsunderhållningen. För är det inte lite väl förutsägbart att kolla på nostalgiska vhs band ihop? men hur löjligt mysigt

Två av veckans mysiga

Skönt att finna ork till mer än att bara komma hem och slänga sig på sängen. Underbart att unna sig go mat och pannacotta mitt i veckan (även fast min hade något väldigt misstänkt i sin...) få umgås med personer jag tycker om. Åh vad jag älskar hur hösten smyger sig på!!

Lördag

Och allt känns lite lättare, stolt över mig själv som har tagit ett beslut. Nu är det kalasdags!

RSS 2.0