current mood

alltså seriöst, JAG HATAR ATT KÅNKA TUNGA GREJER!!! mitt pms-jag klarar det inte (OBS för varmt klädd och blåst gör inte saken bättre...)
/ mvh lack moset 
 

Somrig söndagslunch


Are you with me

tanken är att spendera sommaren i sverige, men... det rycker en del i restarmen så vi får väll se. Tittade precis igenom förra sommarens resbilder och känner åh underbara grekland!!

FREDAG!!

en fet puss på det från en pizzasugen tjej 

Min helg

i fredags åt jag och julia en festlig middag och pratade bland annat om genuspedagogik och resor, på natten insjuknade jag i någon slags fått-i-mig-gluten-tillstånd. Därav spenderades hela lördagen i sängen och in the bathroom... Söndagen har gått till att rusta upp landet och grilla korv. Helgen har gått fööör fort!

låt oss bryta normer och tänka nytt


Dagens fika

Ikväll ska vi äta pulled pork och gosa i soffan, mumsa på chips, godis och hyra någon bra film. Hur mysigt?! En lördagkväll helt i min smak

Stoppa mig

Konflikten var så jävla grymma!!! Jeltzin drinkarna billiga, feministiska debatter i toakön som saknade spegel. Härligt. Bra kväll minus att jag brände mig på rökmaskinen, vi avslutade på munken.

Sånger från manhattan

Heeeelg!! Mysdag på jobbet, ikväll ska jag och Alicia bege oss till klubb kahlo för att lyssna på Karins musikgrupp. Kul! Puss 

Säg ingenting till mig


En torsdag som en lördag

kärlek till denna man! 

saturday night fever

skitsamma om min blogg bombas av matbilder, jag gillar't!
 

När man släpper taget tar man steget

 

Tisdagsmiddag

mozarellaköttbullar med tomatsås och bönpasta 

RSS 2.0