walk on the wild side

 
 
 
 

"Resan genom ensamheten"

Det är sjukt hur tid kan springa iväg, hur år kan gå, det är så fint att bli en del av en annan familj, häftigt hur låtar kan få en att återfå nästintill varenda känsla, hur smak kan få en att minnas och hur de känns i hela kroppen när man saknar någon man älskar. Jag vet så mycket om mig själv, ändå så lite om hur mitt liv kommer att se ut. Jag är stor fast liten på samma gång, erfaren fast ändå obeprövad, oerhört nyfiken fast ändå jävligt nöjd.     
 
Livet är så långt, livet är så kort, allt går så oerhört fort, allt går så fruktansvärt långsamt. Plura 
 
 
 
 

Fast i bilkö

Veckan avslutades med halloweendisco på jobbet. Nu är det helg, så jävla gött!! 
 
 

Nu när hösten tagit fart

just nu är jag som en eltandborste som behöver laddas, en svamp som kramats ur. Känns som jag har dygnat i en vecka i streck och nu behöver gå i ide. Tror jag fått lite för mycket av stress & press, vilket min kropp är allergisk mot bokstavligen. Då vet ni de, pungt

What does the fox say

Weekendresa bokades idag!!! tränade för första gången på typ ett halvår (då 10kg lättare...) Galet taggad på december, lussebullar och julafton men saknar jordgubbar, utesim och att kunna gå barbent i klänning. 
 
 
 

#villintegåupp6imorgon

Slut på en allt för kort (& jävligt mysig) helg. 
 
 

thank god it's friday

efter en vecka av tidiga mornar och jobb har jag längtat så mycket till fredag. Disco på jobbet idag, mysig mat & filmkväll tillsammans med julia ikväll, åh så stört skön känsla med fredagkväll. Obytbar känsla! 
 
 
 

Last night

var de avskedsfest för maja, jonna & issa som ska flytta till malta.

'
 
 
 

älskade lördag

Känslan att få sova ut och vakna till dagsljus idag efter en börjarklockan7 jobbvecka, ett långt bad och bloggläsning, helt jävla underbart!! Vill aldrig att den här dagen ska ta slut
 
 

Kroatien

Split gav oss tio dagar i lugn och ro efter många dagars resande. Sol och bad, hemmamys i vår fina lägenhet, båtutflykt, marknads shopping och sjukt mycket god mat. Tyvärr också några dagar av spöregn och feber. Staden var mindre än vad jag trodde och det var inte riktigt så jättemycket folkliv på huvudgatorna på kvällarna som vi hade föreställt oss (synd). Som avkopplande bad- och restaurang ställe är det fint men som storstad lite utav en besvikelse.   
 
 
 
Zadar var vårt sista stopp på resan, vi gillade verkligen detta ställe! Gamla stan ♥ så härliga restaurang- och bartäta gator med massor av folk ute vardag som helg, så sjukt gulliga restauranger med fåtal bord, god glass, så vackert och mysigt. Här upplevdes en av de bästa utekvällarna med dans med allt och alla (läs: allt ifrån kvällens kock, nyfunna gayvännerna till rörd polsk mamma). Vi hade de så bra att de inte gjorde något att vår lägenheten invrderades av myror. Vi ville aldrig åka hem! 
 
 
 
 
 
 

Söndag

I fredags fyllde världens bästa Andreas år!!! jag fick heltidstjänst månaden ut och igår rensade jag och mamma ut halva våra garderober. Nu har jag skrivkramp efter 3 långa inlägg och ska snart susa på födelsedagsmiddag. puss
 
 
 
 
 

Slovenien

Piran, kärlek kärlek kärlek!!!! Hit måste alla åka nån gång i livet. Så fantastiskt vackert, längst ut i spetsen av kusten med utsikt till både Kroatien och Italien, vi blev båda helt sålda. Ett utav de absolut finaste ställena jag varit på. Väldigt idylliskt med få turister. Man blir oerhört harmonisk av att ligga på klipporna och läsa, bada i jättesalt vatten, äta nyfångad bläckfisk, gå omkring i de svala och mysiga gamla gränderna, himmelsk god glass, sitta på restauranger och barer om kvällarna och dricka litervis med vin, extremt goda för noll och ingenting. Som vi njöt här tillsammans. Jag vill återvända!
 
 
 
 

Österike

Wien, shit vilken storstad! Efter att ha hamnat i en förort ala märsta med regnigt väder höll vi på att ge upp och hoppa på tåget till någon annan stad men tillslut hittade vi in till smeten och fann ett hotell. Vädret gjorde tyvärr att våra dagar där kändes lite gråa. Men vi njöt utav god mat (bland annat wienerschnitzlar i size elefantöron) mozarttårta♥, sjukt billigt vin och campange, mysiga eftermiddagar på café och en heldag på tivoli. Hit bör man åka med lite mer pengar så man får ut ännu mer av staden! 
 
 
 
 
 

Tjeckien

PRAG, tusen blinkande msnhjärtan! Herregud vilken underbar stad, ni som inte varit där åk dit!! Gamla stan, svin billig öl, hemmagjorda chips, marknader, gatushower och musik, fantastiska byggnader, roligt innhemskt gatukäk överallt och en klockren stämmning. "Men man kan inte åka hit om man inte gillar korv eller vitkål"   
 
                                                                      ♥

do it with passion or not at all

 
 

RSS 2.0